Izvor: Blic, 28.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju odluka o povratku u Humsku

Čuo sam se sa Tomislavom Karadžićem, novim predsednikom Fudbalskog kluba Partizan, obavili smo razgovor na kraju koga sam mu obećao da ću prisustvovati predstojećem večitom derbiju. Dan kasnije ćemo sesti za sto i otvoreno razgovarati o mogućnosti da preuzmem neku od klupskih funkcija.

Po završetku igračke karijere odlučio sam da živim u Španiji, međutim trudio sam se da uvek budem u toku sa zbivanjima u crno-belom taboru. Činjenica je da se sa Karadžićem poznajem već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << duže vreme i da smo tokom mog reprezentativnog staža imali sjajnu saradnju. Dobio sam signal da bi za mene bilo mesta u novoj rukovodećoj garnituri Partizana.

Nisam se čuo sa Savom Miloševićem, ali sam ispratio sve što se događalo sa njegovom kandidaturom za predsednika kluba. Moram da priznam da sam bio malo iznenađen njegovom odlukom, jer mi je letos rekao da namerava još da igra. Očigledano da se u međuvremenu predomislio, ali njegovo odustajanjem vidim kao kandidaturu u pogrešno vreme. Uveren sam da Savo poseduje mnogo veće znanje i potencijal za neke druge funkcije koje nisu skopčane sa onom čelnika kluba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.