U moru kritika, Srbin je najbolji Divčev potez!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U moru kritika, Srbin je najbolji Divčev potez!

Tako makar tvrde u Americi.

U još jednoj izgubljenoj sezoni Sakramenta dobre partije Nemanje Bjelice promiču ispod radara.

U analizi na ESPN Zak Lov je rekao da je Bjelica tiho došao u Kingse iz Minesote, da ima ugovor od 20.5 miliona dolara za tri sezone, ali da je poboljšao brojke u odnosu na prošlu sezonu.

Prošla mu je bila najbolja oko 10 poena i 6 skokova, ali ova je još bolja, 12.3 poena, 6.4 skokova u 54 utakmice ove sezone. Srbin ima i procente >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karijere 48.5 šuta za dva, oko 45% za tri poena.

On je sjajno popunio poziciju starteta nakon povreda Marvina Beglija i Holmsa, prvi se verovatno neće vraćati ove sezone, drugi je probao da igra, pa se opet povredio.

Dvejn Dedmom je trejdovan u Atlantu, pa je Bjelica ostao prva opcija. Kada Sakramento igra sa niskom petorkom, Bjelica kao niski centar pomaže da na 100 poseda Sakramento u proseku ostvaruje 10 poena više od protivnika.

Pohvale za Srbina, ali neće mu to biti velika uteha posle još jedne loše sezone Kingsa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.