U martu kreće izgradnja stanova za izbegla lica u Pećincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020, 04:57

U martu kreće izgradnja stanova za izbegla lica u Pećincima

Na sastanku koji danas organizuju Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru Beograd (JUP) Komesarijat za izbeglice i migracije i opština Pećinci razgovaraće se o izgradnji 12 stanova za izbegla lica iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske u Pećincima, saopšteno je iz JUP.

Zainteresovane kompanije koje se bave izvođenjem radova, pozivaju se da prisustvuju sastanku na kome će moći da dobiju više informacija o ovom projektu.

Raspisivanje javne nabavke za izbor izvođača radova na izgradnji stanova, očekuje se sredinom novembra a planirano je da gradnja počne u martu sledeće godine.

Rok za izgradnju je devet meseci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.