Izvor: Sportal.rs, 18.Apr.2024, 15:05

U Zoolskom vrtu najavljen Dečji maraton

Najlepša uvertira za predstojeći 37. Beogradski maraton koji se održava za tačno deset vdana, biće 28. Dečiji maraton koji je na programu u subotu 20. aprila sa početkom u 10.30 časova. Već po tradiciji, Dečiji maraton održaće se u Zoološkom vrtu, na sada već čuvenoj stazi oko slonare u dužini od 230 metara.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

NAJLEPŠA UVERTIRA ZA GLAVNI DOGAĐAJ U BEOGRADU: Dečiji maraton na programu u subotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2024

Najlepša uvertira za predstojeći 37. Comtrade Beogradski maraton koji se održava za tačno 10 dana, biće 28. Dexyco Dečiji maraton koji je na programu u subotu 20. aprila sa početkom u 10 časova i 30 minuta. Već po tradiciji, Dečiji maraton održaće se u Zoološkom vrtu, na sada već čuvenoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.