Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2021, 13:41

U Žitorađi se rađaju novi šampioni

Nastavljena akcija kompanije Mozzart, novi dresovi stigli za fudbalere iz zone Jug

Mnogi klubovi početak prolećne sezone dočekaće sa novom opremom koju im je darovala kompanija Mozzart. U okviru akcije “Novi dresovi za nove šampione” regionalni lider u priređivanju igara na sreću četiri godine pomaže manjim klubovima iz nižih liga da dođu do boljih uslova za rad. Ovoga puta dresovi sa znakom “M” obradovali su fudbalere iz FK Žitorađe koji se takmiče u zoni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jug.

"Naš klub postoji više od 60 godina i igra značajnu ulogu u sportskom životu samog mesta. Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart što nam je poklonila dve garniture dresova i tako nam dala dodatnu motivaciju pred početak sezone", kazao je Milan Marjanović, predsednik FK Žitorađa.

On je dodao da je trenutno u izgradnji i novi stadion u ovom mestu kojem se svi mnogo raduju.

Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću već je donirao opremu za dva kluba iz ove lige - FK Sloga iz Leskovca i FK Kosanica iz Kuršumlije. Za fudbalere Sloge dresovi su bili talični te se trenutno nalaze na prvom mestu u zoni Jug.

Motivaciju od kompanije Mozzart u vidu sportske opreme za četiri godine dobilo je više od 5.000 sportista iz Srbije, regiona i dijaspore, a samo je u 2020. godini donirana oprema za više od 40 klubova.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.