U Voši dobili plate uz pomoć FSS

Izvor: B92, 11.Okt.2013, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Voši dobili plate uz pomoć FSS

Fudbalski klub Vojvodina posle višemesečnih finansijskih problema u četvrtak je konačno uplatio plate fudbalerima i zaposlenima.

Zahvaljujući pomoći Fudbalskog saveta Srbije, isplatom tri zaostale plate članovima klupske radne zajednice, odnosno dve igračima, stvari su u novosadskom klubu krenule ka normalizaciji.

Iz Fudbalskog saveza Srbije su nam priskočili u pomoć i doprineli da prevaziđemo probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog kojih smo u prethodnom periodu tavorili u beznadežnom položaju. Zahvalni smo i zamenici direktora Poreske uprave Srbije Radi Kostić i njenim saradnicima jer su nam omogućili da u uslovima blokade klupskog računa legalno isplatimo zaostale plate. Sve je urađeno kako zakoni i propisi nalažu, pa smo platili 23 miliona dinara duga za porez iz prethodnog perioda i osam miliona dinara na ime doprinosa“, rekao je generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović.

Komplikovana finansijka operacija, zbog blokade, realizovana je preko računa FSS, a sprovedena je u delo pre svega zahvaljujući prihodu koji je Vojvodina ostvarila zahvaljujući učešću u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Uradili smo dosta na finansijskoj konsolidaciji kluba. Istini za volju, nismo se lišili svih briga, ali dobro je što je jedan težak period konačno iza nas. To će u velikoj meri doprineti da svi mi koji smo u Vojvodini sada sa mnogo više optimizma gledamo u budućnost“, rekao je Rabrenović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Voši dobili plate uz pomoć FSS

Izvor: B92, 11.Okt.2013

Fudbalski klub Vojvodina posle višemesečnih finansijskih problema u četvrtak je konačno uplatio plate fudbalerima i zaposlenima...Zahvaljujući pomoći Fudbalskog saveta Srbije, isplatom tri zaostale plate članovima klupske radne zajednice, odnosno dve igračima, stvari su u novosadskom klubu krenule...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.