U VELIKOM PROBLEMU: Kvinsi Miler dobija otkaz u Makabiju?!

Izvor: HotSport.rs, 19.Jul.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U VELIKOM PROBLEMU: Kvinsi Miler dobija otkaz u Makabiju?!

Tek što je stigao u redove ‘ponosa Izraela’, Kvinsi Miler je već na korak od otkaza u Makabiju.

Pre nekoliko dana izraelsku, pa i srpsku javnost je iznenadila informacija da je Kvinsi Miler teško povredio koleno nastupajući na Univerzitetu ‘UCLA’ u SAD. Kasnije se pojavila informacija da ipak nije teška povreda u pitanju, da bi sada se ipak situacija dodatno iskomplikovala.
Izraelski medij ‘Sports Vala’ prenosei da su čelnici Makabija potpuno iziritirani >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << saznavši da je Miler ipak teže povređen i da postoji mogućnost da na duži period bude odsutan.
FOTO: STARSPORT Naravno, finansijski momenat je veoma bitan, jer je Miler dobio milionsku platu u Makabiju, a čelnici ‘ponosa Izraela’ ne žele da plaćaju uzalud toliki novac. Zato je Mileru već spreman otkaz!
– Očekuje se da Miler prođe i detaljne testove, uključujući i magnetnu rezonancu, a posle toga će biti definitivno jasno koliko će odsustvovati. U Makabiju su izuzetno ljuti zbog njegovog ponašanja i načina na koji se povredio, pa već razmatraju nove opcije za njegovu poziciju, a veoma je moguće da Miler dobije i otkaz – piše portal “Sports walla”.
The post U VELIKOM PROBLEMU: Kvinsi Miler dobija otkaz u Makabiju?! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kvinsi Miler razbesneo Makabi: Fajl koji ne može da se otvori, pa avio konekcije, pa... Otkaz?!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2016

Povreda teža nego što se mislilo..Kvinsi Miler možda neće ni debitovati za Makabi iz Tel Aviva u koji je stigao ovog leta kao veliko pojačanje. Bivši košarkaš Crvene zvezde je naljutio rukovodstvo izraelskog kluba zbog načina na koji je povredio koleno i potom ga lečio...Situacija je toliko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.