U Subotici prvenstvo Evrope za dublove

Izvor: RTS, 02.Sep.2009, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Subotici prvenstvo Evrope za dublove

U subotici će od 4. do 6. septembra biti održano stonotenisko prvenstvo Evrope za dublove, na kome će učestvovati oko sto takmičara iz dvadesetak država.

Kako je najavljeno na konferenciji za novinare, kao uvod u to atraktivno takmičenje u četvrtak će biti održan Srbija open.

Najbolji stonoteniski dublovi Evrope takmičenje će početi u petak, a za subotu su zakazana finala muških i ženskih dublova. Žene će igrati od 18,30 časova, a muškarci sat kasnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U nedelju će se za odličja boriti mešoviti dublovi, a zlatnu medalju sa prethodnog šampionata, koji je održan u Novom Sadu, braniće Aleksandar Karakašević i Litvanka Ruta Paskauskene.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Subotici stonotenisko prvenstvo Evrope za dublove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2009

SUBOTICA - U Subotici će od 4. do 6. septembra biti održano stonotenisko prvenstvo Evrope za dublove, na kome će učestvovati oko sto takmičara iz dvadesetak država...Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare, kao uvod u to atraktivno takmičenje u četvrtak će biti održan Srbija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.