U Seriji A pala još jedna trenerska glava!

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Seriji A "pala" još jedna trenerska glava!

Posle smene Lorenca D'Ane, bez posla ostao i Aurelio Andreacoli.

Nakon serije loših rezultata u Seriji A i eliminacije u Kupu Italije, Empoli je danas saopštio da je Aurelio Andreacoli dobio otkaz.

Tim iz Ređo Emilije se trenutno nalazi na 18. poziciji sa svega šest osvojenih bodova, poslednji trijumf Empoli je ostvario još u avgustu protiv Kaljarija.

Proteklog vikenda dobio je "petardu" od Napolija, pa je to očigledno bila kap koja je prelila čašu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strpljenja.

"Empoli saopštava da je klub smenio trenera prvog tima Aurelija Andreacolija, kao i njegove saradnike Đakoma Lacinija i ANdreu Alibonija. Gospodinu Andreacoliju hvala za predivnu prošlu sezonu kada je klub vratio u Seriju A. Želimo mu sve najbolje u daljem radu", stoji u saopštenju kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.