U SAKRAMENTU NOVO LICE: Bogdan dobija ženskog trenera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SAKRAMENTU NOVO LICE: Bogdan dobija ženskog trenera (FOTO)

Srpski košarkaš radiće i sa pripadnicama lepšeg pola.

Košarkaški klub Sakramento, za koji je nedavno potpisao i naš košarkaš Bogdan Bogdanović, dobio je još jednog ženskog trenera - posle Nensi Liberman, Kingsi su doveli Dženi Buček.

ON ĆE DOBITI PRILIKU: Jedan od iskusnijih Mutinih pulena biće u sastavu protiv Igokee (FOTO)

PROBLEMI ZA MUTU: Partizan OSLABLJEN protiv IGOKEE! (FOTO)

Ona je treći ženski stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u NBA ligi, pošto je tu i Beki Hemon, koja je u stručnom štabu San Antonio Sparsa. Buček će raditi kao pomoćni trener u ekipi Sakramenta i biće zadužena za razvoj igrača.

Kings Add Jenny Boucek to Coaching Staff » https://t.co/vXqJIZmPYz pic.twitter.com/gwzksFAtmc

— Sacramento Kings (@SacramentoKings) October 20, 2017

Ona je u prošle dve sezone bila trener WNBA ekipe Sijetl, ali je krajem prošle sezone dobila otkaz. Pre ovog angažmana, bila je i na klupi Sakramento Monarhsa (2007. i 2009. godine).

Podsetimo, naš as je u julu potpisao trogodišnji ugovor sa Kingsima, ali još uvek nije imao zvaničan debi, zbog povrede skočnog zgloba.

NIJE SAM: Samjuels u NJEGOVOJ pratnji stigao u Partizan! Prve reči Amerikanca ODUŠEVIĆE sve Grobare!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.