U Realu je 10 godina i ostaće još PET

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Realu je 10 godina i ostaće još PET

"Kraljevski klub" čuva svog zlata vrednog beka.

Foto: AP/Francisco Seco

Marselo (29) neće mrdati iz Reala u dogledno vreme!

Sjajni brazilski bek produžio je u sredu ugovor sa "kraljevskim klubom" do juna 2022, što znači da će među Madriđanima do tada provesti čitavih 15 godina, jer je stigao 2007. iz Fluminensea za šest miliona evra.

Na stadion "Santjago Bernabeu" stigao je sa 18 godina, a u glavnom gradu Španije postao je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od najboljih bekova u istoriji. Do danas je odigrao čak 406 utakmica za Real i postigao 28 golova.

Marselo je sa "kraljevskim klubom" osvojio četiri titule u Primeri, dva Kupa kralja, tri španska Super kupa, tri trofeja u Ligi šampiona, tri Uefa Superkupa, kao i dva klupska svetska prvenstva.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.