U RIMU NIŠTA NOVO: Dibala se povredio! Poznato koliko će biti van terena

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 17:45

U RIMU NIŠTA NOVO: Dibala se povredio! Poznato koliko će biti van terena

Argentinac "staklenih nogu".

Fudbaler Rome Paulo Dibala odsustvovaće najmanje deset dana van terena zbog povrede, prenose italijanski mediji.

Dibala se povredio na meču 15. kola Serije A protiv Fiorentine (1:1). On je teren napustio sredinom prvog poluvremena zbog povrede mišića butine. Argentinski fudbaler će sigurno da propusti utakmice protiv Šerifa u Ligi Evrope i Bolonje u Seriji A.

On bi na teren trebalo da se vrati 23. decembra kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Roma igrati protiv Napolija. Dibalu su i prošle sezone dosta mučile povrede zbog kojih je propustio značajan deo mečeva.

Utakmicu sa Bolonjom će propustiti Romelu Lukaku i Nikola Zalevski koji su sinoć dobili crvene kartone na meču sa Fiorentinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.