U Pioniru se rastao s Bajernom i vratio u Real

Izvor: Mondo, 21.Dec.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U "Pioniru" se rastao s Bajernom i vratio u Real

Kej-Si Rivers odigrao je pred Delijama poslednji meč za bavarski klub.

Foto: MN Press

Eliminacija iz Evrolige u buci "Pionira" donela je određene promene u sastavu Bajerna, ali i u sastavu šampiona Evrope, Reala.

Kej-Si Rivers, američki šuter, razdužio je opremu Bavaraca posle povratka iz Beograda i saopštio rukodovstvu da se seli iz Nemačke. U nastavku sezone igraće za Real.

Suočen sa teškom povredom leđa Rudija Fernandeza >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i njegovim dugim odstustvom, "kraljevski klub" oslonio se na provereno rešenje na spoljnoj poziciji i vratio u svoje redove šutera koji je prošle sezone dao doprinos osvajanju Starog kontinenta.

Ove sezone, Rivers je na deset evroligaških utakmica prosečno postizao 10,8 poena (najviše baš protiv Reala, 22) i Madriđanima ulio veru u sebe ubacivši im u Minhenu šest trojki iz sedam pokušaja.

U Top 16 fazi Evrolige, Real će igrati u Grupi F, uz Olimpijakos, Barselonu, Bamberg, CSKA, Himki, Laboral i Žalgiris.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.