U PSŽ svađa oko Nejmara, poslednja ponuda, uzmi ili ostavi!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PSŽ svađa oko Nejmara, poslednja ponuda, "uzmi ili ostavi"!

Nije još jasan stav kluba, očigledno da ima različitih mišljenja, a ovo je izgleda poslednja ponuda!

Nejmar nije bio u timu protiv Tuluza, nervozni Tuhel je posle meča rekao da želi da Brazilac ostane i indirektno optužio Leonarda da je stopirao Neja kada je u pitanju sinoćnji duel.

"Le Mond" piše da nije istina da vlasnici iz Katara žele da se reše Brazilca, ali ako insistira da ode, onda traže veliki novac.

Real, pisali smo, čeka da se Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izduva, Katalonci su poslali poslednju ponudu.

Pristali su da uključe Dembelea u trampu, kao i još jednog igrača čije se ime ne pominje, ali zna se da nije Semedo (videćemo hoće li se Rakitić predomisliti), naravno uz to ide novac, ali ta suma neće biti 100 miliona evra koliko traži PSŽ.

To je, kako rekosmo, poslednje što Barselona može, priča se da ni to ne bi ponudili da ih Mesi ne ucenjuje novim ugovorom i kao prioritet navodi to da se Brazilac vrati u klub.

Nejmar ćuti, lajkovao je noćas objave Barsinih igrača posle pobede, ali nema jasnog određenja prema eventualnoj ponudi Reala.

Ona će stići, u to nema nikakve sumnje, madridski mediji kažu da bi novac i Navas rešili problem, videćemo koliki će kredit uzeti Perez i može li u finišu da ipak proda Rodrigeza, bilo Napoliju, bilo da ga uključi u trampu sa "Svecima".

Počinje poslednja nedelja, pada odluka oko Nejmara.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.