U Nišu bez golova

Izvor: Beta, 23.Feb.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu bez golova

BEOGRAD, 23. februara 2014. (Beta) - Fudbaleri Radničkog 1923 remizirali su u nedelju na svom terenu bez golova sa Radničkim iz Niša u utakmici 16. kola Super lige.

U meču dva tima velika borba vodjena je na sredini terena, a ekipe su se najviše oslanjale na kontranapade.

Niški Radnički je u poslednjih 15 minuta utakmice pritisnuo odbranu Kragujevčana, ali nije uspeo da savlada Ognjena Čančarevića.

Radnički iz Niša je ovim remijem došao na deobu četvrtog mesta na tabeli sa Vojvodinom, Čukaričkim i Novim Pazarom, pošto sve četiri ekipe imaju po 25 bodova.

Kragujevčani se nalaze na 11. mestu sa 17 bodova.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Radnički(Kg)-Radnički(Niš) bez golova

Izvor: Studio B, 23.Feb.2014

Fudbaleri Radničkog 1923 remizirali su na svom terenu bez golova sa Radničkim iz Niša u utakmici 16. kola Super lige. ..U meču Radničkih velika borba viđna je sredini terena, a ekipe su se najviše oslanjale na kontranapade.   ..Niški Radnički je u poslednjih 15 minuta utakmice pritisao odranu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.