U KOLORADU RASTE TENZIJA: Paprene cene karata u Denveru za veliko finale

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 13:29

U KOLORADU RASTE TENZIJA: Paprene cene karata u Denveru za veliko finale

NAgetsi čekaju protivnika.

Denver Nagetsi su u četiri meča rešili finale Zapadne konferencije protiv Los Anđeles Lejkersa i u velikom finalu će igrati protiv pobednika Istoka o kojem odlučuju Majami i Boston, a tim sa Floride trenutno vodi sa 3:1 u seriji.

Tim Majka Melouna se polako priprema za finale, a ostaje pitanje da li će Denver imati prednost domaćeg terena. Ukoliko Majami obezbedi plasman u veliko finale, prva dva meča igrala bi se u Bol Areni u Denveru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok bi u slučaju trijumfa Bostona, Nagetsi bili domaćini u trećem i četvrtom meču.

Ovo je prvo finale za Nagetse u istoriji, pa je i uzbuđenje u Koloradu sve veće što se odražava i na cene karata za mečeve. Tako se karte za prvu utakmicu kreću od 750 dolara za najlošija mesta u dvorani, dok su cene ulaznica za mesta pored terena od 6.000 pa sve do 25.000 dolara. NAjefitniije ulaznice za drugi meč koštaju 849 dolara, dok je za treći cena 995 dolara.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.