U Juventusu novi problem, ode odbrana u paramparčad!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Juventusu novi problem, ode odbrana u paramparčad!

Sada više nije Kristijano Ronaldo najveća briga...

Novi problem za Juventus, povreda Đorđa Kjelinija. On se pridružio Barzaljiju, Džanu, Kaseresu, pa se pretpostavlja da će Alegri imati dosta problema da sastavi odbranu za sutrašnje četvrtfinale sa Ajaksom.

Bonući i Rugani će početi meč, a Kanselo će se preseliti na klupu, jer je De Šiljo bolji u defanzivi, levo će Aleks Sandro dobiti šansu.

U veznom redu, Pjanić i Matuidi su neprikosnoveni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz njih verovatno Bentankur, jer je za Kediru rano, posle operacije srca, mada je dobio šansu protiv Milana.

Izgleda da je Kristijano Ronaldo ubedio Alegrija, da je spreman za meč, u tom slučaju, Dibala će biti zakucan za klupu, Bernadeski i Mandžukić će sa Portugalcem činiti napadački trio.

Ako se Alegri odluči da ne rizikuje sa Ronaldom, može se desiti da Kin zaigra pre Dibale koji je iznervirao trenera reakcijom posle zamene protiv Milana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrdio i Alegri: Ronaldo u starnih 11, Rugani menja Kjelinija

Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2019

Juventus je spreman, Ronaldo je srpreman! Ajaks će imati izuzetno težak zadatak pred svojim navijačima, jer klub iz Torina nema nameru da stane na ovom stepeniku. Trener Stare dame Masimilijano Alegri već na startu konferencije za štampu uoči sutrašnjeg meča na Amsterdam areni, razrešio je dilemu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.