U Interu rade punom parom, uskoro veliki potpis na Meaci!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2020, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Interu rade punom parom, uskoro veliki potpis na Meaci!

Zamena je spremna, ali još uvek nije neophodna.

Fudbalski klub Inter postigao je dogovor sa svojim golmanom Samirom Handanovićem o novom ugovoru do 2022. godine.

Handanovićev ugovor ističe u junu 2021. godine, ali je Gazeta delo Sport prenela da će slovenački golman ovog leta produžiti ugovor na još 12 meseci.

On je u julu 2012. godine iz Udinezea prešao u Inter. Ove sezone je u 22 prvenstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmice sedam puta sačuvao svoju mrežu. Prošle sezone u Seriji A primio je samo 20 golova.

Takođe, list navodi i da je Inter zainteresovan za golmana Udinezea Huana Musoa, kao zamenu za Handanovića.

Muso je prošle sezone primio 26 golova u Seriji A.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva ponuda za Jovića je tu, Ramadani drži ključ?!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2020

Da li Luka treba da razmisli o odlasku iz Madrida ili da ostane i da se bori? Prva ponuda je tu!..Ponovo se podgrevaju spekulacije, izgleda da se jedan klub izdvaja u trci za potpis Luke Jovića...Pouzdani novinar Gazeta delo Sport, Nikolo Skira, ponovo je pokrenuo glasine oko mogućeg odlaska Luke Jovića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.