U Humskoj spremni za Anderlehtove navijače

Izvor: S media, 16.Avg.2010, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Humskoj spremni za Anderlehtove navijače

Ekspedicija Anderlehta sutra ujutru stiže u Beograd, a očekuje se da u sredu na stadionu Partizana ima podršku od oko sedam stotina svojih navijača.

Generalni sekretar crno-belih, Darko Grubor, za "Sportksi žurnal" kaže da je sve spremno za dolazak Belgijanaca.

- Mečeve plej-ofa kvalifikacija UEFA tretira kao i one u grupnoj fazi. U goste nam dolazi visoki komesar za bezbednost evropske kuće fudbala i bićemo na velikom ispitu što se tiče organizacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Naš objekat je spreman, pa sam siguran da ćemo zajedničkim snagama sa našim navijačima, položiti taj ispit - poručio je Grubor.

Navijači Anderlehta poznati su po incidentu iz prošle sezone, kada je njihov klub igrao sa Atletikom iz Bilbaoa. Belgijanci su se u više navrata tokom boravka u Španiji obračunavali sa tamošnjom policijom, a potom su, po završetku utakmice, naoružani motkama utrčali na teren.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.