Izvor: Blic, 06.Maj.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hrvatskoj privedena dva srpska fudbalera

Srpski fudbaleri Miloš Bogdanović i Bojan Golubović, koji nastupaju za hrvatskog drugoligaša Slavonac, privedeni su pet minuta pre utakmice protiv Kroacije iz Sesveta.



Hrvatska policija je, kako prenosi Sport, odvela Bogdanovića i Golubovića iz tunela koji vodi na teren stadiona, jer nemaju prijavljeno boravište u Hrvatskoj.

"To je presedan u svetskom fudbalu, policajci su došli po njih pet minuta pre početka utakmice a mogli su to da obave i puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ranije", izjavio je Željko Požega, sportski direktor Slavonca.

On tvrdi da su Bogdanović i Golubović uredno registrovani za taj klub, ali priznaje da im prijave za stalni boravak kasne.

"Oni imaju uredne radne dozvole, a prijave za stalni boravak im kasne zbog spore birokratije susednih zemalja", dodao je Požega.

U Sesvetu ističu da su i oni bili iznenađeni akcijom policije.

"To nema veze sa nama. Mi nismo uputili žalbu", navodi se u izjavi čelnika ovog kluba.

Celu priču započela je Marsonija koja se žalila na igranje srpskih fudbalera. Žalba odbijena, ali je predsednik Marsonije Dragan Marić najavio da neće odustati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.