Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 11:18

U Grčkoj se navijači vraćaju na tribine

Od ove nedelje na stadionima u Grčkoj dozvoljeno je prisustvo gledalaca u ograničenom broju i uz poštovanje posebnih zdravstvenih mera, odlučile su grčke zdravstvene vlasti. Može biti popunjeno deset odsto mesta na tribinama, gledaoci će sve vreme morati da nose maske uz međusobnu udaljenost od najmanje metar i po i neće smeti da napuštaju svoje mesto na tribinama.
Grčki navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od marta nisu mogli da sa tribina prate fudbalske utakmice, a ove nedelje se vraćaju na stadione.

Već u sredu biće navijača na utakmici u Ligi šampiona između Olimpijakosa i francuskog Marseja na stadionu „Karaiskaki" u Pireju, a u četvrtak se igra utakmica Evropske lige između PAOK-a i Omonije.
Isti procenat posećenosti navijača na tribinama biće dozvoljen i tokom vikenda na utakmicama grčkog fudbalskog šampionata.
Evropska fudbalska federacija je već dala odobrenje za utakmice sa gledaocima uz stroge higijenske mere, a grčke zdavstvene vlasti su odlučile da podrže ovu preporuku.
Prisutnost na tribinama je odobrena uz posebno propisane higijenske mere po kojima će gledaoci sve vreme morati da nose maske uz međusobnu udaljenost od najmanje metar i po i neće smeti da napuštaju svoje mesto na tribinama.

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grci se predomislili: Ipak ništa od povratka navijača na stadione

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020

Publika u Grčkoj ipak neće moći da prisustvuje sportskim događajima, saopšteno je danas iz kabineta premijera Kirijakosa Micotakisa...Grčke zdravstvene vlasti su inicijalno odlučile da dopuste ograničen broj gledalaca na stadione od 31. oktobra, ograničavajući njihov broj na 10 posto kapaciteta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.