U Fulamu razočarani i ogorčeni, Mitar na tapetu!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 19:34

U Fulamu ''razočarani i ogorčeni'', Mitar na tapetu!

Ne stišavaju se reakcije na Ostrvu posle snimka koji se pojavio tokom proslave Nove godine.

Podsetimo, Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović su zajedno proslavili Novu godinu, sa članovima porodice i prijateljima i zbog broja prisutnih prekršili stroge protokole koji postoje u Premijer ligi tokom borbe sa koronavirusom.

I jednog i drugog čekaju kazne u njihovim klubovima, a Milivojević se potom i javno izvinio, o čemu ste mogli da čitate OVDE.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
I Mitrović je shvatio da je pogrešio, to je potvrdio i trener Fulama Skot Parker, ali je i dodao da su svi u klubu ''ogorčeni i razočarani'' zbog postupka srpskog napadača.

"Razočaran sam. I ja i svi u klubu smo bili ogorčeni kada smo videli Aleksove slike. On sada razume da je napravio grešku, kao i da je to bilo veoma neodgovorno.







Interno ćemo se pozabaviti tim slučajem i on će snositi posledice za svoje greške, kao i svi drugi", rekao je Parker.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARKER JE RAZOČARAN ZBOG MITROVIĆA: ‘I ja i svi u klubu smo ogorčeni’

Izvor: HotSport.rs, 07.Jan.2021

Nakon proslave Nove godine, stižu kritike na račun reprezentativca Srbije. Reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević su odlučili da zajedno proslave Novu godinu sa svojim porodicama. Tako su prekršili mere Vlade Velike Britanije o dozvoljenom broju osoba na jednom prostoru....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.