U DORTMUNDU TRLJAJU RUKE: Bajern KIKSNUO na gostovanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 18:40

U DORTMUNDU TRLJAJU RUKE: Bajern KIKSNUO na gostovanju!

Prilika za trofej ”Milionera”...

Fudbaleri Bajerna još jednom su neprijatno iznenadili svoje igrače izgubivši na gostovanju protiv Majnca rezultatom 3:1.

Umeo je domaćin na "Meva Areni" i u prethodnim sezonama da otkine bodove Bavarcima, a to je bio slučaj i u meču 29. kola ovosezonske Bundeslige.

Ništa nije slutilo na takav ishod s obzirom na to da je Bajern bio bolji tokom prvih 45 minuta i čak imao prednost. Do nje su stigli u 29. minutu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kanselo centrirao, a Mane samo sproveo loptu u gol.

Na pauzu se otišlo sa tim rezultatom, a potom je nastao kolaps u drugom poluvremenu. Sve je počeko u 65. minutu kada je Ažork izjednačio, a osam minuta kasnije Bareiro je doveo domaćina u prednost.

Konačan rezultat je postavio Aron Martin u 79. minutu lepim udarcem iz daljine.

Ovaj poraz znači da bi Borusija iz Dortmunda mogla ponovo na vrh tabele, pod uslovom da pobede Ajntraht iz Frankfurta. Trenutno je na tom mestu upravo Bajern koji ima dva boda više od "milionera".

Kada je reč o Majncu, njih je ova pobeda pogurala do mesta koje vodi u Ligu konferencija naredne sezone uz napomenu da bi Bajer mogao da ih svrgne sa iste posle svog meča.

Heroj dana nije viđen u Majncu, već u Berlinu. Tamo je Verder na gostovanju Herti slavio rezultatom 4:2, a tri gola je postigao Marvin Dukš.

U ostalim mečevima, gosti su imali više razloga za radost u Bohumu gde je Volfsburg pobedio rezultatom 5:1. U gostima je slavio i Keln protiv Hofenhajma rezultatom 3:1.

Bundesliga, 29.kolo:

Petak:

Augzburg – Štutgart 1:1 (1:0)

Subota:

Majnc – Bajern 3:1 (0:1)

Herta – Verder 2:4 (0:2)

Hofenhajm – Keln 1:3 (0:2)

Bohum – Volfsburg 1:5 

18:30 Dortmund – Frankfrut

Nedelja:

15:30 Frajburg – Šalke

17:30 Leverkuzen – Lajpcig

19:30 Menhengladbah – Union Berlin

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.