U Budvi otvoren turnir Big game Fishing 2018 (VIDEO)

Izvor: Beta, 17.Maj.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Budvi otvoren turnir Big game Fishing 2018 (VIDEO)

Big Game Fishing medjunarodni turnir u ribolovu otvoren u Budvi, i trajaće do 19. maja, kada će biti proglašeni pobednici.Učestvuju ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Španije, Italije i Crne Gore.Takmičenje u najatraktivnijoj ribolovačkoj disciplini organizuje sportsko - ribolovni klub "Big game Budva" u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Budva.Sportsko-ribolovni turizam (sportfishing) je grana privrede u ekspanziji, a "Big Game" se uklapa u destinacije, poput Crne Gore, koje poseduju ključne predispozicije, kao što su more bogato plavom ribom i razudjenu obalu.Otvarajući turnir, četvrti po redu, predsednik Turističke organizacije Budva Mladen Franović rekao je da je Budva, koja je pozicionirana u Crnoj Gori i regionu kao vodeća turistička organizacija, pre četiri godine obogatila svoj imidž zahvajljujući pre svega mladim entuzijastima i sportskim ribolovcima okupljenim u sportsko-ribolovnom klubu "Big Game Budva"."Od prvog dana smo prepoznali i podržali ovaj projekat kao doprinos bogatstvu turističke ponude, posebno u periodu predsezone, što otvara mogućnost za dodatne vidove turizma na području naše rivijere", rekao je Franović.Prema njegovim rečima, Big Game Fishing pokazuje iskustvo razvijenih zemalja, privlači uglavnom strasne ribolovce ali i visokoplatežne goste koji žele da dožive nešto potpuno drugačije od uobičajene svakodnevnice."Naša destinacija tako kvalitetnim gostima želi da bude pravi domaćin i da dobrom organizacijom i ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Turnir Big game Fishing 2018

Izvor: Beta Video, 17.Maj.2018

BUDVA - Big Game Fishing medjunarodni turnir u ribolovu otvoren u Budvi, i trajaće do 19. maja, kada će biti proglašeni pobednici. Učestvuju ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Španije, Italije i Crne Gore.(pokirvalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.