U Brazilu MALTRETIRALI dete zbog klupskih boja (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Brazilu MALTRETIRALI dete zbog klupskih boja (VIDEO)

Ovakve scene verovatno se mogu videti samo u Brazilu...

Foto: YouTube/Screenshot

Ma koliko se mrzeli navijači Partizana i Crvene zvezde, teško da bi nekome palo na pamet da maltrenira mlađeg dečaka jer nosi dres protivničkog kluba. Verovatno bi pala po koja šala, a pratiocima skrenuta pažnja da su pogrešili tribinu i da se presele na drugo mesto.

U Brazilu se takav propust ne prašta.

Na derbiju Porto Alegrea, između Internasionala i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Gremija, dogodio se incident koji je zgrozio mnoge. Pristalice crveno-belih okružile su majku s detetom koje na sebi imalo dres "trikolora". Po snimku se stiče utisak da je sa njima bio još jedan muškarac, obučen u dres Internasionala. Nije bio od pomoći...

Uplakanom i uplašenom detetu su skinuli dres, a zatim ga s majkom proterali sa stadiona, uz vrlo agresivan stav druge žene.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.