U Bornmutu šest golova za 26 minuta!

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bornmutu šest golova za 26 minuta!

Kakvo poluvreme na stadionu "Vitaliti".

"Trešnjice" su u okviru 21. kola Premijer lige dočekale Votford.

Nakon 45 minuta igre rezultat je 3:3!

Poveli su gosti preko kapitena Troja Dinija u 14. minutu utakmice, da bi 13 minuta kasnije kapiten još jednom pogodio mrežu domaće ekipe.

A onda, u samo tri minuta, od 34. do 37, Ake i Vilson poravnavaju rezultat!

Već u narednom minutu "Stršljenovi" vraćaju prednost preko Seme, da bi samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva minuta kasnije Rajan Frejzer poravnao rezultat!

Potpuno ludilo, šest golova u prvom poluvremenu, prvi put od 16. maja 2015. godine, kada smo isti broj golova videli u duelu Sautemptona i Aston Vile.

U ostalim duelima 21. kola, golove smo videli samo na stadionu Hadersfilda, gde gostuje Brajton.

Poveli su domaći preko Munijea, da bi rezultat poravnao Vud, dok je u 41. minutu Šindler zaradio crveni karton, te "Terijeri" u drugo poluvreme ulaze sa igračem manje.

Na ostalim terenima nije bilo golova.

Bornmut  - Votford 3:3

Čelsi - Sautempton 0:0

Hadersfild - Barnli 1:1

Vest Hem - Brajton 0:0

Vulverhempton - Kristal Palas 0:0

Njukasl - Mančester junajted 0:0

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelzi opet podbacio, Solskjer preporađa, Milivojević neumoljiv s bele tačke (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2019

Peti gol našeg igrača iz penala u ovoj sezoni Premijer lige za pobedu Kristal palasa kao gosta Vulverhemptona...Premijer liga, 21. kolo..Čelzi - Sautempton 0:0..Bornmut - Votford 3:3 (Ake u 34, Vilson u 37, Frejzer u 40 - Dini u 14. i 27, Sema u 38)..Hadersfild - Barnli 1:2 (Munije u 33 - Vud u 40,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.