U BEOGRADU SAMO JEDNA: Poznat plan pripremnih utakmica Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 17:39

U BEOGRADU SAMO JEDNA: Poznat plan pripremnih utakmica Srbije

Orlovi tradicionalno učestvuju na Akropolis kupu.

Košarkaška reprezentacija Srbije odigraće pet pripremnih utakmica do početka Svetskog prvenstva, a tradicionalno će krenuti od "Akropolis kupa" u Atini, gde će rivali biti Grčka i Italija. Duel sa Grcima na programu je 8. avgusta  a sa Italijanima dan kasnije.

Jedini duel u Beogradu i praktično ispraćaj zakazan je za 16. avgust protiv Portorika u Štark Areni. Potom sledi odlazak u kineski Šenžen i utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa domaćinom, na čijoj klupi sedi Saša Đorđević,  20. avgusta i Brazilom dan kasnije.

Šampionat sveta igra se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, Japanu i Indoneziji. Srbija je u B grupi u Manili sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.