U ARSENALU NEMA MIRA: Murinjo uzima Vengeru KLJUČNOG Iigrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ARSENALU NEMA MIRA: Murinjo uzima Vengeru KLJUČNOG Iigrača (FOTO)

Tobdžije će ugostiti VBA.

Menadžer Arsenala Arsen Venger ima velike probleme, i to zbog Mesuta Ozila. Kako prenosi britanski Dejli Miror, nemački reprezentativac ne želi da produži ugovor sa Tobdžijama i želi narednog da kao slobodan igrač ode u Mančester junajted. Navodno, već se dogovorio sa menadžerom Žozeom Murinjom o transferu.

UEFA POTVRDILA: Holanđanin deli pravdu Kelnu i Zvezdi (VIDEO)

VIŠA SILA: Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne zna ko će da brani u Kelnu!

Kako se dalje navodi, iskusni francuski trener neprijatno je iznenađen platom koju je Ozil tražio za nastavak saradnje, a sada i činjenicom da će pojačati velikog rivala iz Premijer lige. Inače, sam Ozil se nije oglašavao povodom bure koja je izazvana.

Mesut Ozil wants shock move to Old Trafford #MUFC https://t.co/hxyn9JbzZm pic.twitter.com/vA6JNa9SPG

— The Week UK (@TheWeekUK) September 25, 2017

U Premijer ligi, Arsenal je trenutno na 12. mestu sa sedam bodova, ali i utakmicom manje. U meču 6. kola ugostiće VBA. U Ligi Evrope, u prvom kolu je pobeio Keln sa 3:1, a u oktobru će gostovati Crvenoj zvezdi.

Gazda Pari Sen Žermena novcem "GASI POŽAR" u klubu (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.