Tviter tužio Ilona Maska zbog raskida ugovora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2022, 23:52

Tviter tužio Ilona Maska zbog raskida ugovora

Kompanija Tviter tužila je Ilona Maska sudu zbog kršenja ugovora vrednog 44 milijarde dolara o kupovini te društvene mreže i zatražila od suda u Delaveru da naloži najbogatijem čoveku na svetu da završi spajanje po ceni od dogovorenih 54,20 dolara po akciji Tvitera.

"Nakon što je napravio javni spektakl i nakon što je predložio i potom potpisao sporazum o spajanju pogodan za prodavce, Mask očigledno veruje da je, za razliku od svake druge strane koja podleže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ugovornom zakonu Delavera, slobodan da promeni mišljenje, uništi kompaniju, poremeti njene operacije, uništi vrednost akcionara i ode", navodi se u tužbi, prenosi Rojters.

Mask je u petak objavio da odustaje od namere da preuzme kompaniju za 44 milijarde dolara, tvrdeći da Tviter nije otkrio važne informacije, kao što je konkretan broj lažnih naloga i neželjene pošte.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tviter presavio tabak: "Mask prekršio deo ugovora vrednog 44 milijarde dolara"

Izvor: B92, 12.Jul.2022

Kompanija Tviter tužila je Ilona Maska sudu zbog kršenja ugovora vrednog 44 milijarde dolara o kupovini te društvene mreže..Kompanije je zatražila od suda u Delaveru da naloži najbogatijem čoveku na svetu da završi spajanje po ceni od dogovorenih 54,20 dolara po akciji Tvitera...„Nakon što...

Nastavak na B92...

"PROMENI MIŠLJENJE, UNIŠTI KOMPANIJU I ODE" Tviter i zvanično podneo tužbu protiv Maska, a evo šta u njoj sve piše

Izvor: Blic, 13.Jul.2022, 14:41

Tviter je tužio Ilona Maska u utorak zbog kršenja njegovog ugovora od 44 milijarde dolara o kupovini platforme društvenih medija i zatražio od suda u Delaveru da naredi najbogatijoj osobi na svetu da završi spajanje po dogovorenim 54,20 dolara po deonici Tvitera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.