Tužna vest iz Francuske, samoubistvo zbog koronavirusa?

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 21:48

Tužna vest iz Francuske, samoubistvo zbog koronavirusa?

Još jedna tužna vest iz sveta sporta zbog koronavirusa.

Član lekarskog tima francuskog Remsa Bernar Gonzales izvršio je samoubistvo, a o njemu se jedino zna da je bio zaražen koronavirusom i da je sa svojom suprugom bio u izolaciji.

Francuski klub se još uvek nije oglasio, ali je ovu vest potvrdio i gradonačelnik Remsa.

"On je bio posvećen i veoma human čovek. Znam da je ostavio oproštajnu poruku sovjoj porodici, ali ne znam šta je na njoj pisalo", rekao je gradonačelnik Remsa.

Pokojni član lekarskog tima Bernar Gonzales godinama je radio u Remsu i ovo će sigurno biti veliki udarac za stručni štab i za sam klub...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tragedija u Rajkovićevom klubu: Doktor saznao da je pozitivan, pa se ubio

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2020

Više od dve decenije je proveo u klubu, a na kraju na način koji niko u Remsu nije mogao da predvidi. Doktor francuskog Remsa Bernar Gonzalez  (60) izvršio je danas samoubistvo i ostavio tamošnju javnost da li je to uradio zato što je saznao da je pozitivan na korona virus. U Remsu niko nije ni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.