Turkdžan: Ljajića hoće dva, tri kluba, čekamo Bešiktaš

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turkdžan: Ljajića hoće dva, tri kluba, čekamo Bešiktaš

Vezni fudbaler Torina Adem Ljajić do kraja letnjeg prelaznog roka najverovatnije će napustiti italijanski klub, ali je pitanje da li će karijeru nastaviti u Bešiktašu kako su u nedelju preneli brojni tamošnji mediji.

Ljajić je u nedelju u remiju protiv Intera u Milanu (2:2) bio na terenu od 61. minuta i ostavio je odličan utisak.

"Očekujemo vesti iz Bešiktaša koje bi uskoro trebalo da stignu. Ali postoje još dva ili tri kluba u Evropi koji su zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za Ljajića i sa kojima razgovaraju moje kolege," rekao je Mirsad Turkdžan (Jahović), jedan od Ljajićevih menadžera za Haber1903.

"U utorak će sve biti jasnije," dodao je nekadašnji košarkaš.

Meite: "Questa squadra ha carattere"https://t.co/XZgDUqQbhP#SFT#InterToro#InterTorinopic.twitter.com/ug5tz7vhc9

Torino od prodaje reprezentativca Srbije želi da zaradi najmanje 15 miliona evra, a poslednja ponuda Bešiktaša bila je jednogodišnja pozajmica uz pravo na otkup od 10 miliona evra. Interesovanje su pokazali još Fenerbahče, Šalke...

Ljajić (26) je karijeru počeo u Partizanu, a igrao je još u Fiorentini, Romi i Interu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Navijači Torina ne daju Ljajića

Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2018, 14:26

Vezni fudbaler Torina Adem Ljajić navodno je na pragu prelaska u Bešiktaš, ali transfer nikako da se realizuje...Mirsad Turkdžan, jedan od menadžera srpskog reprezentativca, u ponedeljak je izjavio da Ljajić ima dve, tri ponude, kao i da se očekuje brz odgovor Bešiktaša....Italijanski mediji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.