Turčin Čakir sudi Srbija  Danska

Izvor: B92, 11.Nov.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčin Čakir sudi Srbija " Danska

Utakmicu I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između reprezentacija Srbije i Danske u Beogradu vodiće turski sudija Džunejt Čakir.

Duel Srbije i Danske na programu je u petak od 20.45 na stadionu Partizana, bez prisustva gledalaca.

37-godišnji Čakir je jedan od najcenjenijih evropskih sudija i vodio je mečeve na Svetskom prvenstvu u Brazilu, među kojima i polufinale između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Argentine i Holandije.

Prošle godine Čakir je sudio utakmicu između Hrvatske i Srbije u Zagrebu, na kojoj je naš tim poražen sa 2:0, u okviru kvalifikacija za ovogodišnji Mundijal.

Možda najpoznatiji incident sa utakmica na kojima je Čakir delio pravdu sigurno je odluka da dodeli Naniju crveni karton na meču Mančester Junajteda i Raala na "Old Trafordu" pre dve sezone.

Na tabeli I kvalifikacione grupe za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj Srbija posle kazne UEFA zbog prekinute utakmice sa Albanijom i oduzimanja tri boda zauzima četiri mesto sa jednim bodom, koliko ima i Jermenija. Vode Danska i Albanija sa po četiri ispred Portugala sa tri boda.

Više o reprezentaciji Danske pročitajte u temi Vladimira Novakovića.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko sudi Srbija - Danska?

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2014

Utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Danske sudiće turski arbitar Džunejt Čakir...Čakin prošle godine nije doneo sreću Srbiji.. .. ..Meč se igra na stadionu Partizana u petak od 20.45, bez publike... ..Pomenuti arbitar jedan je od najcenjenijih u Evropi, a sudio je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.