Turci se ne šale, mini Premijer liga u Trabzonu!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci se ne šale, "mini" Premijer liga u Trabzonu!

Igrač Liverpula će uskoro napustiti klub.

Istoimeni klub iz Trabzona ima velike ambicije za narednu sezonu. Već su doveli Džona Obi-Mikela, sada su na red došla i dva napadača koja su ostavila svoj pečat u Premijer ligi.

Prvi je Emanuel Adebajor, drugi je Danijel Staridž.

Englezu Liverpul nije produžio ugovor, početkom jula je postao slobodan igrač. pa je klub napustio posle šest godina.

Prošle sezone je zabeležio tek dva gola na osamnaest >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica Premijer lige, jasno je da će do minutaže teško doći kada su mu u konkurenciji igrači poput Salaha, Manea i Firmina.

Videćemo da li će dvadesetdevetogodišnji napadač prvi put u karijeri napustiti Ostrvo, Trabzon nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope tako da će Englez možda imati i opcija igranja u Evropi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.