Tumbaković pozvao golmana dan pred utakmicu

Izvor: B92, 18.Nov.2020, 18:31

Tumbaković pozvao golmana dan pred utakmicu

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković u utorak je uručio poziv golmanu Đorđu Petroviću pred duel šestog kola grupe 3 Lige nacija B protiv Rusije.

Fudbaleri Srbije u sredu od 20 časova i 45 minuta igraju protiv Rusije u poslednjem meču grupe B Lige nacija na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

Selektor Tumbaković je saznao da je golman Đorđe Nikolić zaražen virusom Covid-19 koronom, a pošto su Marko Dmitrović i Emil Rockov pušteni da se vrate u klubove u dogovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Savezom, umesto njih je pozvan standardni član Srbije U-21.

Radi se o golmanu Čukaričkog, Đorđu Petroviću koji je dobio poziv za reprezentaciju 4 sata pred početak utakmice.

"Petrović je prvi reprezentativac u A selekciji srpskog tima iz Čukaričkog posle Miroslava Bogosavca, sada člana ruskog premijerligaša Ahmata. Levi bek je, podsetimo, za 'orlove' odigrao prijateljski susret protiv Nemačke u martu prošle godine", stoji na sajtu FK Čukarički.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.