Izvor: RTS, 13.Okt.2020, 20:30

Tumbaković: Želimo dobar rezultat protiv Turske

Baraž nam je prioritet, ali učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat u Turskoj, uprkos izostanku nekih igrača, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković.
Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Tursku, gde će u sredu odigrati utakmicu 4. kola Lige nacija.

"U ovom oktobarskom ciklusu smo imali prioritet, a to je plasman u finale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo i mi smo taj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << cilj ostvarili. Na okupljanje smo doveli 30-tak igrača, u dogovoru s klubovima neke igrače smo oslobodili, a bez obzira na stanje na tabeli učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Tumbaković na konferenciji za medije u Istanbulu.
Srbija posle tri odigrane utakmice u Grupi 3 B Lige nacija ima samo jedan bod, dok je Turska osvojila dva.
"Koja su naša očekivanja pred ovaj meč? Kao i u svakom meču, mi ćemo da idemo na pobedu. Znamo da će biti teško, ali daćemo svoj maksimum i videćemo kako će biti", rekao je golman Srbije Predrag Rajković.
Utakmica između Turske i Srbije igra se sutra od 20.45 u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković pred Tursku: Bez obzira na tabelu želimo dobar rezultat

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2020

Fudbalska reprezentacija Srbije u srijedu će igrati utakmicu četvrtog kola grupe 3 Lige nacija B protiv Turske u Istanbulu, a pred trening na stadionu "Turk Telekom" selektor Ljubiša Tumbaković istakao je da bez obzira na stanje na tabeli žele ostvariti dobar rezultat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SELEKTOR TUMBAKOVIĆ PRED MEČ SA TURSKOM: Baraž nam je prioritet, ali želimo i dobar rezultat u Istanbulu!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2020

BaraŽ nam je prioritet, ali učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat u Turskoj, uprkos izostanku nekih igrača, izjavio je danas selektor fudbalske reprezentacije Srbije LjubiŠa Tumbaković.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.