Tumba objasnio, ovo je još i dobro?!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2020, 23:28

Tumba objasnio, ovo je još i dobro?!

Ne treba da brinemo?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas da može da prihvati večerašnji poraz od Mađarske.

"Greške su posledica emotivnog pražnjenja protiv Norveške. Možda je ovo i dobro, mada nijedan poraz nije dobar. Shvatićemo to kao deo koji možemo da prihvatimo, čak i ovaj rezultat", rekao je Tumbaković za Sportklub posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmice.

Srbija je u Beogradu izgubila od Madjarske sa 1:0, u trećem kolu Lige nacija.

"Ova utakmica je imala svoj koncept. Puno igrača je bilo na tribinama, dali smo šansu grupi igrača koja je u oktobarskom sastavu od nekih 28-29 igrača. Normalno je, oni su reprezentativci, da dobiju šansu.







Ali, to nije opravdanje. Oni su reprezentativci Srbije i ono što treba da se napravi moraju da pokažu na terenu", kazao je Tumbaković.

Srpski fudbaleri će u narednoj utakmici igrati u sredu protiv Turske.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tumbaković: Poraz posledica emotivnog pražnjenja posle Osla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2020, 06:51

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković ocenio je da je sinoćnji poraz od Mađarske (1:0) posledica emotivnog pražnjenja posle važne pobede u Oslu..."U Norveškoj smo imali zahtevniju utakmicu, hteli smo kontinuitet u rezultatu, ali ako sada budemo tražili neke greške, verovatno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.