Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 01:38

Tuhel se mnogo naljutio: Imate m.da? Idite u svlačionicu pa pitajte igrače...

"Izvitine me, šta želite da kažete? Pokušali smo da igramo, ali izvinite me... Igrali smo večeras da bismo uradili šta? Da bismo pobedili"...

Pari sen Žermen se revanširao Lajpcigu za poraz u Nemačkoj (1:0), ostao u trci za plasman u osminu finala, međutim igra francuskog prvaka nije bila na nivou finaliste Lige šampiona iz prošle sezone. Čak se može reći da su Bikovi u većem delu utakmice bili bolji. Imali su mnogo veći posed (60 odsto) i više udaraca ka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golu. Odbrana Parižana pod velikim pritiskom bila je posebno u drugom delu susreta.

Tomas Tuhel žestoko se iznervirao posle utakmice odgovarajući na pitanja novinara koji su sve ovo primetili. Nemac u jednom momentu čak toliko uzbudio da je potpuno izgubio koncentraciju i govorio nepovezano...

"Govorili ste pre meča da nam treba pobeda, da moramo da pobedimo po svaku cenu! Evo, pobedili smo, bila je ovo veoma teška utakmica za nas. I znao sam da će biti teška... Izvitine me, šta želite da kažete? Pokušali smo da igramo, ali izvinite me... Igrali smo večeras da bismo uradili šta? Da bismo pobedili", povisio je ton Tuhel.

"Znate i sami koliko imamo povreda... Ovo je bio veliki izazov i mi smo uspeli da osvojimo tri boda. Ako hoćete da kažete da je važnije igrati dobro nego pobediti - u redu, to je vaše mišljenje, moje nije".

Tuhel je podsetio da je Markinjos, recimo, igrao pod injekcijama...

"On je povređen i morao je da napravi veliki napor da bi večeras igrao. Imali smo srce, solidarnost... Učinilo smo sve da pobedimo u teškoj situaciji. I ja dobro znam da možemo i moramo više, ali ako ozbiljno i dobro pogledate našu sadašnju situaciju - trebala nam je pobeda i ostvarili smo je. To je važno".

Za kraj, Tuhel je imao i poruku za novinare:

"Umaran sam od odgovaranja na vaša pitanja. Ako imate hrabrosti, ako imate m.da, idite do svlačionice pa pitajte igrače. Momci su mrtvi, igrali su svim srcem", završio je nervozni Nemac.

Pari Sen Žermen naredni meč u Ligi šampiona igra protiv Mančester Junajteda i nikako ne bi smeo da ga izgubi. Trenutno ima šest bodova i deli drugo mesto sa Lajpcigom. Đavoli sa Old Traforda prvi su sa devet.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.