Tuhel: Divim se Gvardioli, ali ne poredite me sa njim

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel: Divim se Gvardioli, ali ne poredite me sa njim

Novi trener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel izjavio je da se divi treneru Bajerna Pepu Gvardioli, ali da ne želi da ga porede sa njim.

"Kao navijač i kao trener divim se načinu na koji je Gvardiola vodio Barselonu, ali nikako ne pokušavam da iskopiram njegov način vođenja tima, jer to ne bi bilo funkcionalno" izjavio je on za Bild.

Tuhel je na klupi Borusije zamenio Jirgena Klopa, koji je ekipu vodio sedam sezona, ali, kako je naveo, još nije imao priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razgovara sa bivšim trenerom "milionera".

"Razmenili smo nekoliko sms poruka, ali još nismo imali priliku da razgovaramo. Moja velika želja je da imamo dobar odnos i voleo bih da održimo sastanak" poručio je Tuhel.

Tokom trenerske karijere Tuhel je vodio ekipe Augzburga i Majnca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.