Tuča oterala Mihajlovića: Nadao sam se da će Mažić prekinuti meč

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Okt.2012, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča oterala Mihajlovića: Nadao sam se da će Mažić prekinuti meč

Samo pola sata bio je prisutan Siniša Mihajlović na derbiju kola Super lige u Novom Sadu između Vojvodine i Partizana, a onda je napustio ložu „Karađorđa”.

Dilemu zašto je otišao sa novosadskog stadiona, selektor Srbije je bez okolišanja razjasnio:
– Otišao sam zbog tuče na tribinama, navijača koji je ušao u teren i bacio dimnu bombu i zbog ostalih koji su palili baklje, petarde i druga pirotehnička sredstva. To nije fudbal i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << znam zbog čega se to radi. Nadao sam se od našeg najboljeg sudije i to internacionalca Milorada Mažića da će prekinuti utakmicu. Da se to desilo u Evropi siguran sam da bi to učinio, jer u suprotnom više ne bi sudio. Mažić je samo trebalo da se služi pravilima i sprovede ih u delo.
Ceo intervju + pročitajte u štampanom izdanju Žurnala u utorak 2.oktobra . Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje „Žurnala“ kliknite OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.