„Trojka iz bloka” za pomoć porodici Balović

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Maj.2012, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Trojka iz bloka” za pomoć porodici Balović

Takmičenje u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka” održano je na otvorenim terenima Osnovne škole „Laza Kostić” na Novom Beogradu sa ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju kuće porodici Balović iz sela Rajetiće u Raškoj oblasti.
Prema rečima organizatora humanitarne manifestacije Stefana Ječmenice, za šestočlanu porodicu Balović, koja živi u trošnoj kući, prikupljeno je 121.000 dinara.
Ovo je samo prvi deo akcije, sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nedelje organizovaćemo žurku na kojoj će, nadam se, biti prikupljeno dovoljno sredstava - je Ječmenica.
Na školskom terenu u novobeogradskom Bloku 23 okupilo se 100 košarkaša, a pobedu je odneo Jovan Radulović, koji je u finalu pogodio 13 trojki.
Akciju su otvorili proslavljeni naš košarkaš Dejan Milojević i član grupe „Beogradski sindikat” Boško Ćirković Škabo, dok je Košarkaški savez Srbije takmičarima omogućio lopte.
Organizatori su me pozvali i ja sam se odazvao, jer je turnir humanitarnog karaktera. Jeste da šutiranje trojki nije baš moj stil, ali od kad sam se povukao, ne igram puno košarku i prepuštam je mlađim snagama – rekao je Milojević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.