Trojica napuštaju Arsenal na kraju sezone!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica napuštaju Arsenal na kraju sezone!

Veoma je izvesno da će se ovo desiti, Arsenal će ostati bez tri fudbalera sredine terena na kraju ove sezone.

Ekipa Arsenala igra sve bolje u Premijer ligi, trenutno su na prvom mestu na tabeli zajedno sa Mančester sitijem, i za sada sve ide po planu kada je ovo takmičenje u pitanju.

Ova ekipa će na kraju ove sezone ostati bez tri fudbalera, javljaju engleski mediji.

U pitanju su Tomas Rosicki, Mikel Arteta i Metju Flamini.

Svoj trojici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ističe ugovor u junu sledeće godine, a Arsen Venger je prema nekim navodima odlučio da ne produži ugovor sa njima.

Rosicki je prošlog meseca napunio 35 godina, imao je operaciju kolena i neće biti u konkurenciji za tim sve do kraja ove godine, pa je veoma teško verovati da će biti u stanju da igra na najvišem nivou i nakon završetka ove sezone.

Takođe, smatra se da su najbolje godine iza Flaminija (31) i Artete (33).

Naravno, svakako da onda treba očekivati neko pojačanje na njihovim pozicijama, možda već i tokom januarskog prelaznog roka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Venger: Gvardiola je želeo kod mene

Izvor: B92, 04.Nov.2015, 10:34

Menadžer Arsenala Arsen Venger otkrio je da je njegov kolega sa klupe Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola želeo da pređe među 'Tobdžije' tokom igračkih dana..."Želeo je da igra u timu koji ja vodim, želeo je da pređe u Arsenal (iz Barselone). Imao je (2001. godine) 30 ili 31 godinu, ali otišao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.