Trka za Veliku nagradu Malezije prekinuta zbog kiše

Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka za Veliku nagradu Malezije prekinuta zbog kiše

Trka za Veliku nagradu Malezije prekinuta je zbog loših vremenskih uslova nakon devet odvozanih krugova.

Iako su prve kapi kiše počele da padaju 15 minuta pred početak druge po redu trke Formule 1, bolidi su izašli na stazu, a karavan je predvodio Luis Hamilton. Britanac je držao prvo mesto, ispred kolege Džensona Batona, a umesto Sebastijana Fetela, za vratom im je disao Mark Veber.

Sve jača kiša naterala je vozače da rano krenu u boks po pneumatike za kišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a loši uslovi i mnogobrojna izletanja bolida naterala su bezbednosno vozilo da izađe na stazu Sepang.

Van staze se na kratko našao i šampion Sebastijan Fetel, a kako su se uslovi dodatno pogoršali, istaknuta je crvena zastava i trka je prekinuta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.