Trinkijeri pred Zadar: Sada svaka utakmica vredi duplo

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Zadar: Sada svaka utakmica vredi duplo

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora da ima dobar pristup protiv Zadra u meču 17. kola ABA lige.
"Zadar je ekipa koja je ove sezone dobila Cedevita Olimpiju, Crvenu zvezdu i Budućnost. Mislim da to dovoljno govori. Imamo šest kola do kraja ligaškog dela sezone i sada svaka utakmica za sve timove vredi duplo. Dobar pristup, koncentracija i dobra odbrana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su nam potrebni da nastavimo naš put kojim smo krenuli", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

U prvom ovosezonskom meču, crno-beli su slavili u dvorani "Krešimir Ćosić", a sutrašnji duel je prilika da beogradski tim dođe do devete uzastopne pobede u regonalnoj ligi.
Bek crno-belih Ognjen Jaramaz istakao je da je susret sa ekipom koja drži 11. poziciju u regionalnoj ligi važan, jer su već pravili iznenađenja protiv favorita.
"Važna utakmica je pred nama protiv tima koji je ove sezone pokazao da je i te kako u stanju da ugrozi najjače ekipe u ligi. Sa druge strane, verujem da ćemo sutra odigrati maksimalno koncentrisano, pokazati dobru igru i da ćemo uspeti da nastavimo sa dobrim rezultatima u regionalnom šampionatu", poručio je Jaramaz.
Meč između košarkaša Partizana i Zadra igra se sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić" zbog zauzetosti Štark arene.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri protiv Darušafake prizivao napad, sada želi odbranu

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020

Hoće li mu igrači ispuniti želju?..Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da će dobra odbrana i koncentracija biti ključne u predstojećoj utakmici ABA lige protiv Zadra......."Zadar je ekipa koja je ove sezone dobila Cedevitu Olimpiju, Crvenu zvezdu i Budućnost. Mislim da...

Nastavak na Sportske.net...

Kreću nedelje odluke za Cibonu, Budućnost prva na tanjiru

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2020, 08:39

Izuzetno loše igra Cibona ove sezone, a to se naročito može reći za poslednjih nekoliko nedelja. Sem onog kratkog „sjaja“ protiv Zadra, Vukovi sa Tuškanca su upisali čak šest poraza od sredine decembra, što ih je uvaljalo u ozbiljne probleme pred samu završnicu ligaškog dela takmičarske...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.