Trijumf Nice na Velodromu

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trijumf Nice na 'Velodromu'

Nakon dve vezane pobede na gostujućim terenima, Olimpik iz Marseja danas izgubio pred svojim navijačima utakmicu 13. kola Lige 1.

Nica je pokorila Marsej, jedan gol je bio dovoljan da bodovi otputuju iz najvećeg lučkog grada Mediterana na Azurnu obalu.

U centru pažnje bio je bivši igrač Olimpika, Hatem Ben Arfa, koji igra kao prreporođen u dresu Nice ove sezone, ali koban po domaćina bio je njegov partner u napadu Žermen, koji je savladao Mandandu u 17. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu utakmice na asistenciju Malmana.

Nica je tako upisala minimalan trijumf posle tri meča u kojima je osvojila samo bod i vratila se u gornju deo tabele, na šesto mesto, sa 14 bodova zaostatka za vodećim Pari Sen-Žermenom.

Olimpik Marsej ostaje na 15 bovova na 12. mestu na tabeli i bez pobede je na svom 'Velodromu' u domaćem šampionatu još od 13. septembra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga 1: Lionu derbi, het-trik Lakazeta

Izvor: B92, 09.Nov.2015, 00:09

Fudbaleri Olimpika iz Liona pobedili su Sent Etjen sa 3:0 u derbiju 13. kola Lige 1 i popeli se na drugo mesto tabele...Lion je do trijumfa došao sjajnim het-trikom Aleksandra Lakazeta, koji je bio strelac u 41, 59. minutu i nadoknadi vremena...Olimpik tako pred reprezentativnu pauzu ima deset bodova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.