Tri pobede i poraz srpskih boksera na SP u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2021, 11:01

Tri pobede i poraz srpskih boksera na SP u Beogradu

Srpski bokseri ostvarili su danas tri pobede i jedan poraz na Svetskom prvenstvu u Areni.

Prvo je Džejlan Toskić bez borbe je prošao u drugo kolo, nakon što se njegov rival Kasim Mundbukive, u polusrednjoj kategoriji (71kg), nije pojavio na merenju, a potom su pobede zabeležili Omer Ametović i Semiz Alicić.

Ametović je u kategoriji minimum (48kg) savladao Turčina Muhameda Unlua 3:2, dok je Aličić u lakoj kategoriji (60kg) ubedljivo savladao Irca Džona Halea >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 5:0.

Jedini poraz doživeo je Slobodan Jovanović u kruzer kategoriji (86kg) od Kubanca Heriha Ruiza Kordobe, preciznije predao mu je meč u trećoj rundi.

Sutra u ring izlaze kapiten Vladan Babić u superteškoj kategoriji (+92kg) protiv Kamerunca Maksima Jengonga, Aleksandar Gligoprić u pero kategoriji (57kg) protiv Akjelbeka Esenbeka iz Kirgistana i Vahid Abasov u velter kategoriji (67 kg) protiv Sanila Šahija iz Nepala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problem za Barselonu: Fati zbog povrede ponovo van tima

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2021

Fudbaler Barselone Ansu Fati zbog povrede kolena ponovo nije na raspolaganju treneru Ronaldu Kumanu, potvrđeno je iz katalonskog tima.

Nastavak na N1 televizija...

"Jokić je pod znakom pitanja"

Izvor: B92, 28.Okt.2021, 09:50

Košarkaš Denvera Nikola Jokić doživeo je povredu u meču sa Jutom zbog koje je morao da završi meč pre vremena.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.