Tri opcije za Vikinga, koju će odabrati?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2018, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri opcije za "Vikinga", koju će odabrati?

Reprezentativac Švedske na prekretnici.

Emil Forsberg je svoje ime stavio u teftere brojnih evropskih klubova, nakon blistave sezone 2016/17 u dresu RB Lajpciga.

Bio je na kraju istorijske sezone za ekipu iz Saksonije najbolji strelac Bundeslige sa 19 asistencija, veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, ali uprava Lajpciga nije ni pomišljala da ga pusti.

Ipak, bivši fudbaler Malmea je imao daleko slabiji učinak u sezoni za nama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očekivalo se ipak da će popraviti utisak na Mundijalu u Rusiji, ali Forsberg nije blistao na planetarnoj smotri, iako je Švedska stigla do četvrtfinala.

Ovog leta će morati da odabere, dva kluba su zainteresovana za njegove usluge, a tu je uvek i opcija ostanka u redovima Red Bula.

Timovi koji ga traže su Roma i Everton, Rimljani su odavno zainteresovani, a sada su se i "Karamele" uključile u trku za potpis kreativnog ofanzivnog veziste, koji može da igra i po levom krilu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.