Tri boda u gostima za Totenhem za treće mesto na tabeli

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri boda u gostima za Totenhem za treće mesto na tabeli

'Pevci' su odneli ceo plen iz Bornmuta ponajviše zahvaljujući strašnoj formi Sona.

Korajac je na tri od poslednje četiri utakmice postigao dva gola i najzaslužniji što su Sparsi kao gosti izvojevali pobedu nad "trešnjicama" u 30. kolu Premijer lige.

Bornmut je rano došao u vođstvo preko Stanislasa, već u sedmom minutu utakmice, ekipa Edija Hoa je vodila do deset minuta pre kraja prvog poluvremena kada je Dele Ali poravnao.

Minut pre izjednačenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Poketino je morao da vadi iz igre povređenog Harija Kejna i umesto njega uveo Lamelu.

Ulazak Argentinca i izlazak najbolje strelca ekipe značio je i prekomandu Sona na poziciju najisturenijeg igrača, on se odlično snašao u toj ulozi i sa dva gola u nastavku rešio pitanje pobednika.

Heung-Min Son je posle nešto više od sata igre preokrenuo na 1:2 posle asistencije Alija, a tri minuta pre kraja regualrnog toka meča rešio pitanje pobednika svojim drugim golom na utakmici posle proigravanja Eriksena.

U nadoknadi je Asmir Begović kapitulirao i četvrti put, asistent kod prvog gola Totenhema Serž Orije je postavio konačnih 1:4.

Sa ova tri boda Totenhem je preskočio Liverpul i sada je treći na tabeli, dok Bornmut uprkos ubedljivom porazu na svom 'Vitalitiju' ostaje šest bodova daleko od opasne zone na osam kola pre kraja sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri komada antistres rešenje Totenhema

Izvor: Mondo, 11.Mar.2018

Totenhem gubio od Bornmuta, ali je na kraju stigao do ubedljive pobede 4:1 u 30. kolu Premijer lige...Kako je samo sve delovalo idealno za Totenhem stedinom nedelje. "Pevci" u pored 2:2 iz Torina vodili protiv Juventusa i jednom nogom već bili u četvrtfinalu Lige šampiona."Stara dama" ih je ekspresno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.