Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2023, 09:30

Tri AdmiralBet specijala na Mitra i došlo je SVEEE!

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 20.05.2023.

18:23

Izvor: Sportske.net


AdmiralBet ima fantastične specijale koji neretko obraduju igrače ove kladionice. 
Danas ste mogli da igrate na Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Mitrovića, a imajući u vidu da je on imao svoj dan, jasno je da su svi dobro prošli. 
Tri specijala su bila, da će Mitrović dati gol u oba poluvremena (12.00), da će biti GG3+ i da će Mitrović dati gol iz penala, kvota je bila 9.00, a da će Mitrović dati gol glavom kvota je bila 7.00!
Mitrović je danas uspeo da postigne gol u samom finišu prvog poluvremena iz penala, da bi u nastavku pogodio za 2:1 glavom nakon centaršuta Vilijana. 
Sve je došlo, a vi nastavite da igrate specijale na AdmiralBetu!


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

TVITOVI

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2023

Home Domaći fudbal TVITOVI – Lako je promeniti trenera, treba promeniti i nešto drugo? . Autor: Aleksandar Obrenović ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.