Tresla sam se i plakala od sreće – veliko srce Dramonda FOTO

Izvor: B92, 26.Maj.2020, 13:06

"Tresla sam se i plakala od sreće" – veliko srce Dramonda FOTO

Košarkaš Klivlenda Andre Dramond ostavio je bakšis od 1.000 dolara konobarici koja je posluživala njegovu porodicu u restoranu u Delrej Biču na Floridi.

Dramond je sa porodicom bio u restoranu "Che".

Kako se navodi, NBA zvezda koja je ove sezone zaradila više od 27 miliona dolara, osim velike napojnice ostavila je i poruku na raučunu od 164,25 dolara: "Hvala, bili ste odlični".

Restorani u toj saveznoj državi počeli su da primaju goste u manjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obimu, nakon što su bili zatvoreni zbog pandemije korona virusa.

Ovaj restoran otvoren je prošle nedelje i ima manje posla nego inače.

Zbog toga im ovaj bakšiš mnogo znači, rekla je jedna od konobarica.

"Tresla sam se i plakala od sreće", rekla je konobarica Dijas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIJE MOGLA DA VERUJE KADA JE VIDELA KOLIKI JE BAKŠIŠ OSTAVILA NBA ZVEZDA: Tresla sam se i plakala od sreće

Izvor: Kurir, 26.Maj.2020

Košarkaš Klivlenda Andre Dramond pokazao je velikodušnost tako što je ostavio bakšiš od 1000 dolara u jednom od restorana na Floridi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.