Trese se Hrvatska, Mamićev senzacionalni transfer?!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trese se Hrvatska, Mamićev senzacionalni transfer?!

Ovo niko nije očekivao, hoće li se i ostvariti do ponoći?

Poslednji dan prelaznog roka mogao bi u Hrvatskoj da donese pravu ''transfer bombu''.

Naime, hrvatski mediji danas prenose da je zagrebački Dinamo na putu da angažuje napadača šampionske Rijeke Marija Gavranovića!

I ne samo to, ''Jutarnji'', je upravo objavio da je taj posao već gotov i da je Gavranović navodno potpisao za Dinamo!

Ovaj momak je prošle sezone bio jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ključnih igrača koji su prekinuli decenijsku dominaciju Dinama u Hrvatskoj i šampionski pehar preselili u Rijeku.

Riječani će, za razliku od Dinama, ove jeseni igrati na evropskoj sceni, u Ligi Evrope, ali izgleda da im to nije pomoglo da zadrže Gavranovića.

Ipak, tokom večeri se tek očekuje zvanična potvrda...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivša uzdanica OFK Beograda u Hrvatskoj

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017

Inter iz Zaprešića doveo srpskog napadača Komnena Andrića...Foto: MN Press..Inter iz Zaprešića je pre dva dana doveo nekadašnjeg igrača Čukaričkog Obenga Regana, a poslednjeg dana prelaznog roka saopštili su da su potpisali ugovor i sa nekadašnjim fudbalerom OFK Beograda...U pitanju je napadač...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.